Jacob Tingleff

“...sin helt egen jydetamp med ordet i sin magt. Ord, der er fyldt med underfundige giftigheder fra Tingleffs toptunede tænketank.”
Jacob Wendt Jensen, Berlingske

Jacob Tingleff
Fødselsdato: 21. juni 1972
Debut: 1995
Kendt fra: Den Ægte Vare, Stand-up.dk, Comedy Aid mm.
Stil: Jacob giver altid en meget levende og inddragende underholdning i høj klasse. Et show over bæltestedet med intelligente observationer fra hverdagen.

Navnet får en klokke til at ringe for de fleste, og med god grund – Jacob er en af Danmarks mest erfarne komikere og med over 20 år i branchen, har han været med til at skabe grobund for dansk comedy, som vi kender det i dag. Han er blandt andet kendt for at kunne levere det ene onemanshow efter det andet med høj fokus på kvalitet, hvilket man også tydeligt kan se i shows som Ulige uger, Guide til parforhold og Pyt med Skjorten.

I sine shows fokuserer han på det, mennesker går og tumler med i dagligdagen, på en sjov og begavet måde, hvilket skaber en relation mellem ham og publikum.   
Hvis man spørger kollegaer og anmeldere, har de kun rosende ord tilovers for Jacob. Han bliver bl.a. kaldt for ”en ny udgave af Niels Hausgaard” og ”top 3 i verden hvad angår observation om parforhold”.

Jacob Tingleff er den de andre komikere ringer til, hvis de har brug hjælp til et onemanshow. Som en af de allermest brugte writers i branchen, giver Jacob altid et velovervejet show, som passer til arrangementets forhold.
Så hvis man mangler underholdning i verdensklasse til et arrangement, så er Jacob Tingleff et sikkert valg til at skabe gode rammer for en skøn aften.