Mikkel Rask

“Mikkels stand up var spot on og han formåede at implementere den viden han havde fået forinden, hvormed det blev nærværende og vi kunne koble os på Mikkels historier og jokes. Alt i alt bidrog Mikkel til, at vi fik en fantastisk dag, hvor vi endte med at få ondt i kæberne af at grine.”
Anmeldt af Søgaardsskolen

Mikkel Rask
Fødselsdato: 
16. dec. 1987
Debut: 2008
Kendt fra: DM i stand-up, Comedy Aid, Zulu Comedy Galla, Stand-up.dk og Comedy Central.
Stil: Mikkel er en af landets bedste til at lave tilpasset materiale, hvilket gør at hans show altid er tilpasset publikum og selvfølgelig rigtigt sjovt.

Mikkel Rask er én af Danmarks allerskarpeste komikere. Det har han bl.a. bevist ved at vinde titlen som danmarksmester i stand-up og ved Comedy Aid.

Mikkel er kendt for sin evne til at skrive shows som er tætpakket med jokes. Derfor har han også gjort det til lidt af et speciale at målrette og tilpasse sin optræden til den specifikke situation og publikum – du kan høre mere om dette, når du hyrer ham.

Mikkel har en særdeles høj standard for materiale og kan sagtens optræde uden at gå under bæltestedet. Så hvis du skal bruge en træfsikker, talentfuld komiker med 100% nærvær på scenen, så er Mikkel den rette.