Andre komikere

Vi har over 200 komikere i vores samlede netværk, som består af bl.a. udvalgte komikere, som vi arbejder tæt sammen med, komikere fra andre booking- og managementbureauer vi har samarbejdsaftaler med, og nye og upcoming komikere, som vi nøje udvælger ved at bruge meget tid til shows, open mics, o.lign., hvor vi kan spotte talenter, der er på vej frem. 
Vi kan derfor tilbyde et bredt udvalg af sjove og dygtige komikere i alle prisklasser, fra hele landet og indenfor de fleste typer comedy!

FÅ ET BREDT UDVALG AF TILBUD: 

Er du ikke sikker på præcis hvilken komiker eller hvilken slags komiker, der skal stå for underholdningen, så leverer vi et bredt udvalg af tilbud. Udvalget skræddersys til dit arrangement, hvor vi tager højde for bl.a. typen af arrangement, publikummet, budgettet og eventuelle særlige ønsker, og udvælger komikere som passer på alle variabler og kan levere et rammende show af høj kvalitet!
Dette gælder både for ønsker om bredt rammende shows og for ønsker om specifikke emner og målrettede jokes.
Udvalget kan indeholde tilbud fra både stand-up komikere, improkomikere, musikalske komikere, tryllekunstnere, mm., med mindre du beder specifikt om en bestemt type comedy.

FÅ TILBUD FRA SPECIFIKKE KOMIKERE:

Er der én eller flere komikere, som du kunne tænke dig at få et tilbud fra, så kan vi klare forespørgsler på langt de fleste komikere i Danmark! 
Vi indhenter en præcis pris til arrangementet, som tager højde for alle variabler (transport, forberedelse, moms, mm.), samt information om ledighed og om der eventuelt er noget ekstra, som pågældende komiker(e) kan tilbyde til lige præcis dit arrangement. 
Har du glemt navnet på komikeren, kan vi også hjælpe! Læs mere om dette på siden Set På Open Mic.

FÅ TILBUD PÅ SPECIFIKKE KOMIKERE:

Leder du efter et bestemt slags show, f.eks. en bestemt type comedy eller med indhold under et bestemt tema, kan vi skræddersy et udvalg af tilbud indenfor ønskerne og/eller vejlede og give anbefalinger om udvalgte komikere, som lever op til ønskerne. 
Vores komikere kan levere en lang række af showtyper, som du også kan læse mere om her på siden under produkter