Komikere

DK Comedy har Danmarks største netværk af komikere og en booker med ekspertviden om hver enkelt komiker, deres stil og deres styrker. Dette betyder at vi kan hjælpe med at finde det rigtige match til ethvert publikum og enhver anledning! 

Vores komikere er nøje udvalgt ud fra bl.a. talent, indsats og professionalisme, så når du booker gennem os, kan du være sikker på at få en komiker ud, som både er sjov, til tiden og god at arbejde med.

Her på hjemmesiden har vi valgt at fremvise et lille udpluk af komikere som eksempler, da vores netværk som helhed dækker over 200+ komikere. 
Du kan her på siden læse mere om 
Dan AndersenJacob TingleffJefferson BondKarsten GreenMorten WichmannNiels ForsbergNikolaj WulffTjelle Vejrup og Torben Chris, eller du kan kontakte os for at høre mere om andre komikere og/eller få anbefalet komikere til lige præcis dit arrangement fra hele vores brede netværk! 

Søger du andre komikere end dem nævnt ovenfor?

Vi har, som nævnt ovenfor, kontakt til mange flere komikere, end dem du ser her. 
Vi kan derfor hjælpe med stort set alle slags forespørgser, uanset om du er på udkig efter en bestemt komiker, en bestemt type show, eller er lidt på bar bund og bare ved, at der skal være et sjovt indslag!
Vores booker sidder klar til at vejlede løbende eller bare indhente tilbud fra én eller flere komikere på dine præmisser. Vi kan tilbyde komikere i alle prisklasser fra hele landet, og indenfor de fleste typer comedy og næsten alle emner/temaer.

Kontakt os nu, og få et udvalg af uforpligtende tilbud indenfor et par dage!