Har du set en sjov komiker på open mic?

Over hele landet kan man finde open mics, hvor masser af dygtige komikere optræder. Har du set en komiker på en open mic, som du synes er perfekt til dit arrangement, så kan vi hjælpe med at indhente et tilbud til dig. Vi kan endda også hjælpe, selv hvis du ikke kan huske navnet på komikeren!
Det behøver naturligvis ikke være specifikt på en open mic, at du har set komikeren; Det er bare oftest til open mics, at folk ser gode komikere, som de ikke har kontaktinfo på eller glemmer navnet på. Vi kan også hjælpe med at finde f.eks. opvarmere eller gæster fra andre slags shows.

Vores booker har masser af viden om vores over 200 forskellige komikere i netværket, hvor der er både etablerede, upcoming og helt nye. Derfor kan vi tilbyde hjælp til at finde lige dén komiker, du har set og er faldet for. 
Selv hvis forespørgslen drejer sig om en komiker udenfor vores netværk, har vi mulighed for at finde information om komikeren, og kan i langt de fleste tilfælde levere et tilbud alligevel. 

FÅ ET TILBUD FRA EN KOMIKER, DU HAR NAVNET PÅ:

Det er ganske simpelt; Skriv en mail til os på info@dkcomedy.dk med navnet på komikeren og information om dit arrangement. Så kontakter vi komikeren og vender hurtigt tilbage med et tilbud til arrangementet! 
Er du i tvivl om hvilke informationer vi skal bruge, kan du enten finde en liste i vores FAQ eller bare skrive direkte til os, og så spørger vi ind til detaljerne. 

FÅ NAVNET PÅ EN KOMIKER, DU LEDER EFTER:

Skriv til os på info@dkcomedy.dk og inkluder mest mulig information om den komiker, du har set. F.eks.:
Hvor så du komikeren? (Spillested/scene og i hvilken by.)
– Hvornår/hvilken dato så du komikeren?
– Hvem var vært eller hovednavn den pågældende aften? (Eller kan du evt. huske navnet på andre komikere, som også var på i showet?)
– Hvilke emner snakkede komikeren om? (Bonuspoint hvis du kan huske en joke eller to!)
– Havde komikeren nogle kendetegn, f.eks. ift. levering af jokes, tøjstil, udseende, køn, mm.?

Du behøver ikke kunne give information om alle punkterne på denne liste, men jo flere du kan tjekke af, desto hurtigere kan vi finde navnet og evt. et tilbud til dig!

HVAD ER EN “OPEN MIC”?

En open mic er et show hvor både nye, upcoming og etablerede komikere optræder med det primære formål at forbedre dem selv og/eller deres materiale. Man kan opleve både nye, upcoming og etablerede komikere, som f.eks. tester nyt materiale, finpudser eksisterende materiale op til et show eller en optagelse, prøver nye idéer og koncepter af, øver sig i improvisation, og meget mere. En open mic er både værksted og legeplads for komikerne, og publikum fungerer som kvalitetsdommere!
Showet har en vært, som introducerer typisk ca 6-9 komikere på en aften og sørger for at stemningen er i top hele vejen igennem. 
Har du ikke set en open mic før, så anbefaler vi at prøve det! Der er flest i København, Odense og Århus, men de kan findes i det meste af landet og har ofte billig eller gratis indgang.