Booking & Kontakt

Du kan være helt tryg ved at booke underholdning os. Vi har en stor ekspertise og erfaring indenfor dansk comedy, leverer uforpligtende tilbud og ved booking står vi for bl.a. kontrakt, faktura og kontakt til komikeren. 

Skal du booke flere komikere kan du samle det hele hos os og nøjes med at være i kontakt med én person fra ét bureau når alt det praktiske skal klares. 

Det er dejligt nemt at booke hos os! Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen i bunden af siden og så sender vi dig tilbud fra alle de interesserede komikere, der er i vores store netværk af talentfulde komikere.
Vi bekræfter modtagelse af henvendelsen senest 1 hverdag efter modtagelsen. Vær opmærksom på, at vores mails nogle gange kan havne i spamfilteret. 
Vi har selv godkendt alle komikerne i vores netværk ud fra krav om talent, stabilitet og arbejdsmorale, så vores kunder aldrig går galt i byen, når de booker hos os!

Vi kan også hjælpe med mere specifikke forespørgsler, hvis du f.eks. er på udkig efter en bestemt komiker eller skal bruge et show der handler om et bestemt emne.
Vi kender komikerne, deres stil og deres spidskompetencer, og vi har god erfaring og overblik over genren som helhed og afvikling af comedy shows. Vi kan derfor komme med gode råd og anbefalinger til lige netop dit event.

Har du spørgsmål, en særlig forespørgsel eller andet, så kan du også sende en mail til os på: info@dkcomedy.dk

Du kan også finde os på FacebookInstagramLinkedInTikTok og Youtube!

Særtilbud til virksomheder:

Vi har et nyhedsbrev, som indeholder nyheder, generelle tilbud og områdetilbud. Der er ofte gode besparelser på bookinger – nogle gange over 50% rabat – og der kan også dukke rabatkoder til offentlige shows op.

Nyhedsbrevet sendes ud 4-8 gange om året og er målrettet firmaer. 
Man må selvfølgelig også gerne tilmelde sig som privatperson.

Herunder finder du vores bookingformular, som du kan udfylde, hvis du er interesseret i et uforpligtende udvalg af tilbud på underholdning til dit næste arrangement.

Du kan også sende en mail ganske uforpligtende til:

info@dkcomedy.dk

Book Nu

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!