Booking & Kontakt

Du kan være helt tryg ved at booke underholdning og foredrag hos os. Vi har over 6 års erfaring med at booke underholdning til både virksomheder og privatpersoner. Vi står for alt fra relevante tilbud på underholdning til kontrakt, faktura og kontakt til komikeren.

Det er dejligt nemt at booke hos os. Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen i bunden af siden og så sender vi dig tilbud fra alle de interesserede komikere, der er i vores store netværk af talentfulde komikere. Vi kender komikerne og deres stil og spidskompetencer, og kan derfor komme med gode råd og anbefalinger til lige netop dit event. Vi har selv godkendt alle komikerne i vores netværk ud fra krav om talent, stabilitet og arbejdsmorale, så vores kunder aldrig går galt i byen, når de booker hos os.

Særtilbud til virksomheder

Vi har lavet et helt nyt koncept omkring vores mailliste, som virksomheder kan tilmelde sig. Ved at tilmelde dig vores mailliste modtager du nemlig ikke kun vores nyhedsbrev, men også en månedlig mail med vores særtilbud på underholdning i netop dit område. Her kan du ofte spare mere end 50% på underholdning, fordi en af vores komikere allerede er i området, og derfor gerne kigger forbi til en særpris.

Få tilbud fra interesserede komikere allerede i morgen, når du kontakter os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Book Nu

Tilmeld Nyhedsbrev


Som virksomhed kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage særtilbud på vores komikere, når de har job i jeres område. Spar ofte over 50%.