HVEM ER VI?

DK Comedy er et bookingbureau bestående af 3 erfarne og entusiastiske mennesker, som tilsammen har over 25 års erfaring med booking og afvikling af shows i stand-up branchen og et samlet netvæk af over 200 dygtige komikere. 

Vi er stolte af at kunne hjælpe med langt de fleste typer underholdning, da vi har komikere i alle prisklasser og fra hele landet, som kan tilbyde en bred vifte af shows og talenter:
Stand-up, impro comedy, trylleri, sjov musik, underholdende foredrag, workshops, konferencierer, tekst- og jokeforfattere, you name it – Hvis det skal være sjovt, så har vi den rigtige komiker til jer! 

 Vi booker både private og offentlige shows, så uanset om der skal sælges billetter eller bare underholdes ansatte, elever eller familie/venner, så er vi klar til at indhente uforpligtende tilbud fra komikerne i vores store netværk, som håndplukkes af vores hovedbooker til hvert enkelt arrangement. 
Vi kan både skaffe bredt rammende underholdning, skræddersyet underholdning og alt derimellem. Vi har en komiker til langt de fleste nicher og temaer! 

Vores hovedbooker Amalie sidder ved mailen og tager sig af langt de fleste bookinger, og hun er klar på at give jer en god oplevelse, når I booker hos os! 
Amalie er en af landets største stand-up nørder og hun har et unikt indblik i komikernes stil, emner og mærkesager, og i, hvem af de nyeste komikere, som er sjovest lige nu. 

Amalie har fået meget ros i branchen gennem tiden, og kan prale af dokumenteret ros fra flere af de store komikere; Thomas Hartmann kalder hende bl.a. “et comedyleksikon” på ekstramaterialet til showet “Hartmann X II” og sammen med Torben Chris tales der om hendes nørdethed i kommentarsporet til “Mens Room”, Simon Talbot kalder hende “en kæmpe comedyfan, som er skidesød” på ekstramaterialet til showet “DAMP”, i Ane Høgsbergs tidligere podcast “Anebefalet” har hun været gæst og fik titlen som “Comedy Ekspert”, og hun blev nævnt med jævne mellemrum i Danmarks første comedy-podcast “Fup I Farvandet” – så man er i trygge hænder, når hun er ved roret! 

Er du interesseret i at se, hvem du er i kontakt med, når du tager fat i os, så kan du tage et kig på vores corona-talkshow “Snak Fra En Hat”, hvor Amalie var vært og inviterede en lang række sjove komikere i studiet under de ellers kedelige lockdowns. 
Du kan se alle afsnit på Youtube: KLIK HER FOR AT KOMME TIL PLAYLISTEN