Morten Wichmann

Morten Wichmann Andersen
Fødselsdato: 6. december 1989
Debut: 2008
Kendt fra: Comedy Fight Club, Fup i Farvandet, Nørgaards Netfix og Comedy Aid
Stil: Morten har en enestående evne til at se og videreformidle finurlige observationer fra hverdagen på en intelligent men nede-på-jorden måde.

Morten Wichmann har med sine mange års erfaring indenfor dansk stand-up scene debuteret med sit eget soloshow ”Wichmann gør sin ting”, der er optaget under Zulu Comedy Festival i KBH, som får dig til at trække på smilebåndet med udsolgte pladser i København, Odense og Aarhus. Med sine kollegaer Michael Schøt, Torben Chris og Martin Nørgaard har han været med i “Rage Against The Mainstream” på Danmarksturne. Det er et comedy show i sin egen klasse. Trods sin unge alder har Wichmann blandt andet været tekstforfatter for flere sæsoner af ”Live fra Bremen” på TV2 og bidraget med materialer til ”Dybvaaaaad” med Tobias Dybvad.

Morten Wichmann er ikke bange for at ytre sig igennem hans politiske holdninger med sit enorme komiske talent, som har skabt Wichmann en vigtig rolle på den danske comedy scene. Det er altid underholdende at opleve Morten Wichmann, hvilket kan bekræftes i podcasten ”Fup i farvandet” der i 2017 blev nomineret til en ZULU Award. Morten Wichmann har deltaget i ”Nørgaards Netfix” med Martin Nørgaard og blev for alvor landskendt i ”Comedy Fight Club” på TV2 Zulu, og ikke mindst vandt han en 2. plads i ”DM i stand up” i 2008. Morten Wichmann har været med i hele 8 Danmarks turnéer, så her får du en komiker med talent og erfaring.