Tjelle Vejrup

“Tjelle var super underholdning til vore julefrokost, og han var meget imødekommende og nem at kommunikere med, både hvad angår aftaler inden og efter arrangementet. Kan absolut anbefales.”
Anmeldt af Jan Krogh Sørensen

Tjelle Vejrup
Fødselsdato:
28. juli 1985
Debut: 2008
Kendt fra: Versus, Rundt På Gulvet, Live Fra Bremen, Bingo Banko og DM i Stand-up.
Stil: Meget personligt og nærværende. Tjelles erfaring på scenen skinner tydeligt igennem, når han underholder.

Uanset publikums alder, er Tjelle den rette komiker for jer.
Tjelle har underholdt mange forskellige typer publikummer, til alle slags arrangementer, i over 10 år.

Han er en utroligt nærværende komiker, der har sit publikum i øjenhøjde, og inddrager dem i showet. Stilen er jysk og tilbagelænet, uden stress, men i et tempo som alle kan følge med på, og ingen føler sig efterladt.

Med et stand-up-sæt som alle aldre kan være med på, og et stærkt gen for at improvisere, er man garanteret et personligt show, hvor lattermusklerne kommer godt i brug.

Det kan være at du har set Tjelle før, og med god grund – Han har været med i et utal af programmer som ‘Versus’ på DR1, ‘Rundt PÅ Gulvet’ på TV2. Tjelle har også være med i et par klassiske programmer som ‘Live Fra Bremen’ og ‘Bingo Banko’, hvor han for nogle år tilbage, fik sit gennembrud.

Tjelle Vejrup er 33 år, gift og far til to børn bosat i Østjylland og er desuden uddannet journalist. Han har optrådt med stand-up siden 2008, og i 2013 nåede han finalen til DM i Stand-up.

Showets længde ligger oftest på 25-35 minutter, men det kan reguleres efter aftale, ligesom der også kan inddrages målrettet materiale. Tjelle optræder desuden i hele landet.

Tjelle tilbyder også foredraget Ny plan – No problem.