Nikolaj Wulff

"Tusind tak for at du kunne formidle kontakt til Nikolaj Wulff. Vi fik en fantastisk dag/aften, og en super fed oplevelse med Nikolaj. Han kom hjem til vores hus, hvor han gav den gas i haven. Jeg havde arrangeret en hemmelig fødselsdag for min kone, og hun havde ikke en anelse om stand up eller noget som helst på hendes store dag. Men det vidste Nikolaj godt, og tog os alle på en tur i grine-universet- sådan godt og grundigt. Du må hilse ham mange gange, og jeg vil hermed give ham mine varmeste anbefalinger til alle, som vil have stemningen op på max resten af festen." ”
Anmeldt af Johnny Lindhardtsen

Nikolaj Wulff
Fødselsdato: 26. feb. 1995
Debut: 2010
Kendt fra: Hans oneman show “Jokes” og open mics rundt omkring i landet.
Stil: Energisk med en sans for opbygningen af jokes. Nikolaj er særligt god til at fange det unge publikum.

Nikolaj er en af mest stabile upcoming stand-up komikere i Danmark. Han har nemlig optrådt siden han var ganske ung, og har derfor allerede præsteret at underholde et fyldt Bremen Teater. Det kan han fordi han har et ganske særligt talent for comedy og et engagement, der siger spar 2! Derfor er han også en oplagt komiker at booke, når budgettet ikke rækker til de store navne, men man stadig ikke vil gå ned på kvalitet. Selvom Nikolaj er en forholdsvist ny komiker i branchen, har han formået at skaffe dig erfaring fra utallige jobs til diverse firmafester, konfirmationer og familiefester, og har derigennem fået langt mere erfaring end langt de fleste andre upcoming komikere.

Med et fyldt Bremen Teater præsterede Nikolaj også at få alle med i hans idéverden, der passende nok var navngivet “Jokes”. Aldrig før har så ny en komiker præsteret at fylde Bremen Teater til sit første onemanshow, så kollegaer måtte se til med åbne munde.

Så hvis du skal bruge en dygtig komiker, der ikke sprænger budgettet, men stadig kan give Jer en fantastisk underholdende aften, så er Nikolaj den helt rigtige for Jer.

Nikolaj tilbyder også et foredrag til unge om opførsel på internettet: God stil på internettet