Om os

Vi er en samling engagerede samarbejdspartnere, der i fællesskab har skabt en ny bookingside med masser af erfaring bag. Vi interesserer os alle enormt meget for stand-up, så du er i trygge hænder hos os, når du skal indhente tilbud og booke underholdning til et arrangement.
Hovedbooker og indehaver Tabita Zinck finder relevante tilbud fra talentfulde komikere til alle typer events og giver gerne anbefalinger ud fra kendskab til komikerne, deres stil og kompatibilitet med aktuelle arrangement.

Ovenfor kan du se de komikere, som vi har et særligt tæt samarbejde med. De er nøje udvalgt ud fra talent, samarbejdsvillighed og stil, hvilket giver os et bredt udvalg i vores nærmeste samarbejder. Vi har kontakt til langt flere komikere, end dem du ser her, så vi kan faktisk dække stort set alle forespørgsler.

Særtilbud til virksomheder

Vi har lavet et helt nyt koncept omkring vores mailliste, som virksomheder kan tilmelde sig. Ved at tilmelde dig vores mailliste modtager du nemlig ikke kun vores nyhedsbrev, men også en månedlig mail med vores særtilbud på underholdning i netop dit område. Her kan du ofte spare mere end 50% på underholdning, fordi en af vores komikere allerede er i området, og derfor gerne kigger forbi til en særpris.