Karsten Green

”Ovenpå din anbefaling levede Karsten Green fuldt ud op til de forventninger som vi havde – og jeg tror ikke der var én som ikke græd af grin. Det er bestemt ikke sidste gang at vi vil benytte os af jeres service.”
- Christian (Julefrokost)

Karsten Green
Fødselsdato: 15. august 1978
Debut: 2. dec. 2004
Kendt fra: Comedy Fight Club, Tåber på Eventyr, Ups! Det er Live mm.
Stil: Klassisk stand-up med en god slat improvisation. En af landet bedste til at håndtere udfordrende publikummer.

Karsten Green debuterede til dm i stand-up i december 2004, hvor han fik en fornem 3. plads. Efter sin debut har Karsten været ude og optræde for festivaler og firmafester i hele landet. Han har også været med i mange tv programmer, hvorigennem Karsten for alvor er blevet et kendt ansigt på den danske stand-up scene.

Karsten er ikke bange for at involvere publikum i sine shows, og som mester i impro får han rodet sig ind og ud af diverse situationer. Dette er også grunden til at Karsten er en af de allerbedste komikere til julefrokoster og firmafester.

Med charme og en perfekt timing går han på scenen og leverer et show med knivskarpe observationer, lidt mystik og en god håndfuld selvironi, hvilket altid efterlader publikum overrasket og underholdt – dog med lidt ondt i lattermusklerne.